20. jun
HA-tipset: Hvor ender Gaute Helstrups HamKam på tabellen i år? HA-sporten har sett inn i spåkula og står klare med sitt tabelltips. FOTO: Trond Lillebo
 
HA-sporten rangerer årets 1. divisjon
HA-sporten vurderer hvert eneste lag i OBOS-ligaen og rangerer lagene etter hvilken plass vi tror de ender på i 2019. I tillegg kommer vi med en vinklet sak om hvert enkelt lag. I sum vil dette bli 32 artikler om hva vi kan vente oss av HamKam og 1. divisjonskollegaene.

Publisert: 22.mar.2019 17:19
Oppdatert: 22.mar.2019 17:26

Denne satsingen gjennomføres utelukkende på nett.

– Hver eneste dag i uka som kommer vil det bli presentert to lag. Og vi starter fra bunn av. Alle artikler vil ligge åpent på h-a.no slik at fotballinteresserte i hele Norge kan lese våre vurderinger gratis. De to første kommer denne lørdagen. Og så avslutter vi med de to vi mener vil bli de to beste lagene i 1. divisjon i årets sesong, sier sportsredaktør Rune Steen Hansen.

Han vil foreløpig ikke si hvilken plassering HA-sporten tipper HamKam på, men han mener Briskeby-klubben har et bedre lag denne sesongen sammenlignet med fjoråret.

– Det har sett bra ut framover, så er vi litt mer spente på det defensive foreløpig, sier Steen Hansen.

På h-a.no vil du komme inn på ei landingsside med tabellen for OBOS-ligaen. Der vil lagene som presenteres plottes inn etter hvert. Ved å klikke på lagene kommer du deretter inn på vurderingene rundt hvert enkelt lag. I tillegg lenkes det opp saker om alle de ulike lagene.

Vel bekomme!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke