23. okt
 
– HamKam naturlig opprykkskandidat
Dalas nye trener, Kevin Knappen, mener det er naturlig at HamKam er blant de heteste opprykkskandidatene, og koser seg med å sette ekstra press på Kent Bergersen.

Publisert: 15.apr.2015 06:35
Oppdatert: 15.apr.2015 06:48

I sesongens første utgave av Corner forteller også Kent Bergersen og Kevin Knappen om hvilke forventninger de har til eget lag.

– Vi trenger tid på å bli virkelig gode, men kan ha noe på gang, sier Knappen, som tror lagets hans vil henge med på øvre halvdel av tabellen.

– Jeg kjenner ikke nok til de andre lagene i avdelingen, men tror vi i HamKam har fått på plass en stall som skal gjøre oss konkurransedyktige mot alle, sier Bergersen.

HA-sportens fotballekspert, Kai Kristiansen, kommer med sine spådommer før serien starter lørdag.

I denne utgaven av Corner blir vi også bedre kjent med Dalas Alain Junior Ollé Ollé og Kammas Marius Holt. Begge kan bli en hit denne sesongen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke