10. des
ELVERUM NESTE: Kevin Knappen har to poeng i snitt som HamKam-trener. Søndag har han lyst på tre poeng mot Elverum.FOTO: Jacob S. Nygaard
 
– Lyst til å slå Elverum
HamKam-trener Kevin Knappen liker utviklingen hos de grønne og hvite, og mener at Elverum skal være gode på Briskeby søndag for å få med seg poeng hjem.

0
Publisert: 10.aug.2016 10.51
Oppdatert: 10.aug.2016 10.57

Kevin Knappen har vært hovedtrener i ni kamper. Det har gitt 18 poeng (se egen tabell). Det er to poeng i snitt. Kent Bergersen hadde 1,2 poeng i snitt på sine fem kamper som hovedtrener i HamKam.

Bergersens siste kamp som HamKam-trener var borteoppgjøret mot Elverum (0-5). Før Knappen ble klar tok HamKam tre seiere på tre forsøk med Chris Twiddy som sjef.

Søndag kommer Elverum til Briskeby.

Gode prestasjoner

– Du kan si at vi har utlignet Elverum på det aller meste. Vi har veldig gode muligheter mot Elverum søndag, og jeg har lyst på seier. Elverum skal være gode for å få med seg poeng hjem, sier Kevin Knappen, og fortsetter med litt om de ni kampene han har vært hovedtrener:

– Hønefoss-kampen var under pari, men resten av kampene burde vi vunnet komfortabelt. Vi stanget litt i starten etter at jeg kom inn. Kanskje spillerne ville litt for mye med ny trener på benken. Men etter hvert satte det seg godt, og i det siste har vi jevnt over levert gode prestasjoner, sier HamKam-treneren.

Viktige punkter

Dette er tingene som Knappen er mest fornøyd med utviklingen på:

; Er mer direkte i spillet.; Det er flere pasningsalternativer framover.

; HamKam jobber som et lag nå.

; Viljen til å vinne tilbake ballen er mye større.

– Det handler om å være et kollektiv, et maskineri som ruller på. Det har jeg skjønt at HamKam har vært litt skjøre på tidligere.

HamKam-treneren er også godt fornøyd med at spissen Saihou Jagne scorer jevnt og trutt.

Riktig posisjon

– Han er kvass nå, men burde scoret tre mål til mot Tynset sist. Der var ikke uttellinga helt topp, men han er ofte i riktig posisjon nå, sier Kevin Knappen, som har fire seiere på de fem siste kampene som HamKam-trener.

Uavgjort-kampen mot Gjøvik Lyn drar ned den statistikken. Da ledet HamKam 2–0 til det gjensto noen få minutter.

Kampen endte til slutt 2–2.

– Det er en av de kampene vi burde vunnet komfortabelt, sier HamKam-treneren.

De siste tre kampene har HamKam slått Nybergsund borte (4-3), Nardo hjemme (3-0) og Tynset borte (3-1). Elverum slo Molde 2 4–0 hjemme på Sentralidrettsplassen søndag.

I runden før ble det 3–2-seier borte mot Stjørdals Blink.

KNAPPENS TABELL

Elverum 22

Hønefoss 20

HamKam 18

Nybergsund 15

Brumunddal 12

Byåsen 12

Gjøvik Lyn 12

Nardo 11

Stjørdals Blink 11

Strindheim 11

Molde 2 9

Brattvåg 7

Rosenborg 2 6

Tynset 5

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
LOKALDERBY: HamKam vant 3–1 da de møtte Brumunddal på Sveum. Her ordner Dala-keeper Tor Torgersen opp inne i feltet.FOTO: Arve H. Blystad
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke