18. aug
 
- Aldri vært så nervøs i hele mitt liv
Espen Olsen og Gaute Helstrup er gjester i podcasten Stolthet og Ære. Der forteller Olsen blant annet om da han ble kalt inn på teppet til Ståle Solbakken og Truls Haakonsen.

Publisert: 29.mar.2019 21:44
Oppdatert: 10.apr.2019 11:31

- Jeg og Marius Gullerud ble kalt opp på kontoret til Truls Haakonsen, og jeg husker at Ståle kom  ned og var helt rød i ansiktet. Jeg skjønte fort at vi ikke ble kalt opp for å diskutere taktikk, eller neste kamp. Jeg har vel aldri vært så nervøs i hele mitt liv, sier Olsen i podcasten. 

Videre snakker trenerduoen blant annet om de nye spillerne som har kommet inn den siste uken: Benjamin Gleditsch og Charles Ezeh. – Vi skulle ha inn en back til, og Benjamin var kanskje bedre enn det vi hadde håpet på, Charles er en klassespiller i Obosligaen, skal vi være med å krige om kvallikplassene må vi ha bredde, sier Olsen. 

Podcasten finner du også på andre plattformer:

Soundcloud

iTunes

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke