25. jun
 
- Det begynner å bli nå eller aldri
Lars Øvernes syntes det var rart å se sitt eget lag fra sofaen, men mot Sandefjord mandag er han tilbake mellom HamKam-stengene.

Publisert: 22.sep.2013 21:47
Oppdatert: -

Målvakten måtte bli hjemme i Hamar med karantene da Kamma gjestet Bodø mandag for en uke siden. I den romtempererte stua fikk han se vikaren Emil Holst (16) gjøre en ålreit innsats i en kamp preget av nordlandske vindkast.
- Det var rart å se sitt eget lag fra sofaen. Emil klarte seg godt, som ventet. Han kunne ikke gjort noen bedre innsats, og det er veldig kjekt, sier Øvernes.
- Føler du at plassen din er truet?
- Emil er et veldig stort talent, som bare er 16 år. Hans tid kommer utvilsomt bare han står på, men jeg konsentrerer meg om meg sjøl.
- Hans tid kommer ikke helt ennå?
- Nei, det trenger den ikke gjøre, sier Øvernes med et smil.

I morgen kommer Sandefjord på besøk på Briskeby. Begge lag er avhengige av poeng for å henge med i kampen om kvalifiseringsspill eller i beste fall direkte opprykk utover høsten.
- Jeg regner med at det blir en vanlig førstedivisjonskamp. Men det begynner å bli nå eller aldri, om man skal komme på en ålreit plassering. Det vil nok begge lag bære preg av, med full innsats.

Han så laget gjøre en brukbar figur spillemessig, men de grønnhvite skapte for få sjanser, fikk aldri mål og tapte 0-2 mot det suverene lederlaget i divisjonen.
- Det var masse å bygge videre på i den kampen. Vi skal ikke dvele ved ting som gikk galt i forrige kamp. Folk er såpass rutinerte at vi klarer å nullstille. Jeg tror det er ting på gang og at vi er litt på veg oppover igjen etter Follo-kampen.
- Vi scorer for lite mål, men jeg skal ikke peke på noen lagdel. Vi må gjøre jobben alle mann. Vi må komme tilbake til der vi var i vår, vi vet vi kan. Og det er ingen undere som skal skje, vi må bare finne godfølelsen og spille hverandre gode.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke