25. jun
LEDER: Morten Kristiansen.
 
- Det er ingen krise
HamKams styreleder Morten Kristiansen tror fortsatt klubbens A-lag skal ta nødvendige poeng til å bli blant de seks beste i serien.

Publisert: 04.sep.2013 04:13
Oppdatert: -
HamKams leder sier han er innmari glad for fotballengasjementet rundt HamKam og gårsdagens kommentar i HA ført i pennen av Rune Steen Hansen.
- Alle konstruktive kommentarer om klubben er positivt, sier Kristiansen, som overlater til klubbens daglige leder, Finn Paulsen å uttale seg om temaet rundt en sportssjef.
- Jeg skjønner at spørsmålet reises, men min kommentar er at Vegard Skogheim er verdens beste HamKam-trener, sier han.
- Jeg vil også si at vi hele tiden jobber med å gjøre klubben bedre. Vi har en strategiplan og en sportslig plan som hele klubben må stå sammen om. Målet er å bli blant de seks beste i serien, og jeg kan ikke se at det er noen krise og noen dramatikk i tabellsituasjonen. Vi har fortsatt 27 poeng å spille om, og jeg tror ikke sjansen til å komme på kvalikplass er borte, sier Kristiansen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke