15. des
SKUFFET FANSEN: Vegar Bjerke og HamKam skuffet 2.785 tilskuere i det gufne været på Briskeby. Her deiser han i kunstgresset i en straffesituasjon mot Fredrikstad for noen uker siden.
 
- Ekstra kjedelig med folk på tribuna
Bjerke og HamKam skuffet 2.785 iskalde tilskuere.

Publisert: 03.nov.2013 10.33
Oppdatert: -

HAMKAM - RANHEIM 1-4

HamKams opprykkskamp endte i fiasko, da Ranheim ble mange nummer for store på Briskeby.

Foran nesten 2.800 tilskuere tuklet Kamma det ordentlig til, da de raknet totalt og tapte 1-4 i sesongavslutningen.

- Veldig skuffende

HamKam-veteran Vegar Bjerke synes det var ekstra ille å tape 1-4 når såpass mange hedmarkinger hadde trosset ruskeværet og funnet veien til Briskeby.

- Det var en rar kamp. Vi styrer, og jeg synes vi fortjener noe helt annet. I første omgang spiller vi dem trill rundt, så det er veldig skuffende, og ekstra kjedelig med folk på tribuna, sier midtbanekrigeren.

Ingen nerver

Etter 24 minutter spratt et frispark fra Gjermund Åsen forbi alle, og inn i nettmaskene bak Lars Øvernes. Like før pause stanget Mads Reginiussen inn 0-2.

Etter sidebyttet kontret Michael Karlsen inn 0-3, før innbytter Fredrik Sjølstad brukte få minutter på å score sjølmål.

HamKam skapte knapt en målsjanse før Gundersen satte inn 1-4 på overtid, men Bjerke hevder hardnakket at opprykksnerver ikke ødela for det vanligvis så solide hjemmelaget HamKam.

- Nei, det tror jeg ikke. Det var bra tenningsnivå før kampen, og spillet tilsier ikke at nervene ødela. Vi spiller god fotball, men blir for stillestående rundt 16-meteren, bedyrer Bjerke.

LES: Møtes i kvalik. onsdag

Kan få rask revansje

Takket være en fantastisk sluttspurt av Vard Haugesund, som snudde fra 3-2 til 3-5 borte mot Bryne, berget HamKam femteplassen. Den gir revansjemuligheter borte mot nummer fire, Ranheim, allerede onsdag.

- Vi kan ta revansje allerede onsdag, og jeg tror og håper alle er sugne på det. Da er det cup, og det er fint å få en ny mulighet så fort, etter et stygt tap, avslutter Bjerke tappert.

Vard Haugesund slår allikevel følge med Kongsvinger, Elverum og Follo ned til 2. divisjon. Stabæk sikret andreplass og opprykk, etter 1-1 mot Bodø/Glimt, mens Hødd tapte mot Mjøndalen, og endte som nummer tre på tabellen.

HamKams lag (4-3-3): Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, Håkon Aalmen, Edmir Asani, John Anders Rise - Vegar Bjerke (Fredrik Sjølstad fra 63.), Aziz Idris, Viktor Adebahr - Ole Amund Sveen (Emil Sildnes fra 76.), Anders Emil Nedrebø (Tore Andreas Gundersen fra 45.), Emil Dahle.

Se hva ekspertene mente i pausa: Se hva de mente etter kampen:

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke