19. jun
Arkivfoto
 
- Føler jeg utnytta sjansen
Skogheim overrasket med 4-4-2, og Bekkevold grep sjansen.

Publisert: 03.aug.2013 20:42
Oppdatert: -

Vegard Skogheim overrasket mange, da han satset på lange baller og bakromstrusselen Bekkevold borte mot Stabæk. Etter å ha spilt 4-3-3 i hele år, la HamKam-treneren om til en gjennombruddshissig 4-4-2-formasjon, med Tore Andreas Gundersen og Daniel Bekkevold i tospann på topp.

Overraskelsesmomentet fungerte til det fulle, og HamKam banket Bærums-laget 5-1 på Nadderud.

- Bekkevold og Gundersen er formspillere, og formspillere er viktige nå. Vi overrasket nok Stabæk litt med 4-4-1-1, eller 4-4-2, med Gundersen som hengende spiss, smiler Skogheim lurt, etter festforestillingen i Bærum.

Mange endringer

Bekkevold skjøv Erik Tønne ut på benken. Unggutten leverte både mål og assist, og er svært fornøyd med sin første kamp fra start i Adeccoligaen.

- Jeg føler jeg utnytta sjansen. Rollen min var å løpe i bakrommet, og det fungerte, oppsummerer han tilfreds.

Aziz Idris og Edmir Asani var begge suspendert til dagens kamp, grunnet gule kort. Det ga Håkon Aalmen sjansen i midtforsvaret, og kaptein Oddbjørn Lie er fornøyd med stoppervikarens prestasjon.

- Jeg synes hele den bakre fireren fungerer bra i dag. I dag er vi nok vanskelige å spille mot. Hele laget gjør en god kamp, og det gjør det letere for oss bak der også, sier den Aalesund-klare stoppersjefen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke