25. jun
 
- Går ikke ut over noen
Harry Konterud presiserer at den nye omfattende avtalen med HamKam ikke går ut over noen andre som mottar penger fra Sparebanken Hedmark 1.

Publisert: 15.apr.2008 08:30
Oppdatert: -
HAMAR: - Vi sponser både idrett, kultur og tiltak innen forskning. Avtalen med HamKam går ikke på bekostning av noe annet, sier Konterud.

Ifølge Konterud og Kari Vardeberg i Sparebanken Hedmark 1 bruker banken over ti millioner kroner på ulike idrettslag i sponsormidler hvert eneste år.
- I tillegg gir vi ytterligere fem til ti millioner kroner til allmennnyttige tiltak gjennom vårt gavefond. Vi har også sponset ti klubber med 750.000 kroner til hver til kuntsgressbaner. Kulturlivet nyter også godt av våre avtaler. Ringsakeroperaen, Festspillene i Elverum og muséene i fylket er slike eksempler, sier Harry Konterud.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke