21. jul
 
– Håper næringslivet stiller opp
En femårskontrakt til Petter Vaagan Moen koster, men HamKam trenger flere forsterkninger for å rykke opp. Derfor frir klubben nå til næringslivet.

Publisert: 10.nov.2016 07:47
Oppdatert: 10.nov.2016 07:47

Det er ingen hemmelighet at det er bidragsytere som Ståle Solbakken, brødrene Haakonsen, Hage-familien og styremedlemmer som Truls Nordby Johansen og Audun Mathisen som har bidratt sterkt både med penger og overtalelsesgenskaper for å lande storfisken Petter Vaagan Moen.

Men HamKam er innforstått med at de trenger flere solide forsterkninger for å føle seg komfortable på at de er i førersetet med tanke på et opprykk.

– Vi har mange gode spillere i klubben, men vi trenger tre-fire til, sier Kevin Knappen.

– Vi håper det øvrige næringslivet kommer på banen i enda sterkere grad når de ser hvordan vi jobber nå. Vi føler vi er veldig nære å få til noe her nå, sier styreleder Truls Nordby Johansen, som enda en gang fastslår at opprykk neste år er målet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke