14. des
 
- HamKam er mer enn fotball

Publisert: 14.jun.2017 06.17
Oppdatert: 14.jun.2017 06.17

Gatelaget-trener Kai Kristiansen mener HamKam har et stort samfunnsansvar som klubb.

- HamKam er mer enn fotball. Vi må ta et større ansvar enn bare å spille kamper hver søndag. Vi ser at HamKam er en viktig klubb for mange, og vi ser at det betyr mye for dem å spille for klubben. Her blir de ønsket velkomne, og det er veldig morsomt å se , sier Kristiansen.

Kristiansen har jobbet som journalist i HA, men han er nå fulltidsansatt i HamKam.

- Nå har jeg ansvar for de prosjektene vi har som klubb. Det er gatelaget, et prosjekt for mennesker med demens, vi har en ungdomsklubb, og så har vi et utstyrslaget for fattige barn. Vi har en del gode prosjekter på gang, sier Kristiansen.

- Jeg jubler når Kamma scorer, men det er enda morsommere når et menneske med demens kviker til, eller en spiller får det til å løsne på gatelaget, eller et barn kan få en sykkel - som kanskje ikke moren hadde råd til. Det er sånne ting jeg liker å jobbe med, sier han.

Han mener at HamKam har hatt en stor jobb med å få Hamar-folk til å like dem.

- HamKam har hele tiden vært fornøyd med omdømmet sitt. Men folk har ikke vært enige. Der har klubben gjort flere viktige grep for å få folk til å like klubben bedre. Og det har vi løftet oss, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke