18. aug
 
- Har fullstendig kontroll
Vegard Skogheim mener HamKam har kontroll på områdets talenter.

Publisert: 15.aug.2013 04:13
Oppdatert: -
Nybergsunds Erik Brenden og Raufoss' Oliver Berg prøvespiller for Bristol City på nivå tre i England. På spørsmål om disse har vært vurdert på Briskeby, svarer Skogheim følgende:
- Jeg kommenterer ikke navn før det er noe konkret. Alle kan være interessante, alle kan være uinteressante. Det handler også om sammensetning av stall, de to er ganske like. Berg har også kontrakt med Raufoss, men hvis noen har en million, er det greit.
Samtidig ramser han opp flere unge talenter som er i klubben.
- Vi har mange, men ingen snakker om dem. Hvis alle talentene skal hit, blir vi et 2. divisjonslag, sier Skogheim.
- Vi skal denne uka se på hvem vi ønsker å ha med videre i første omgang. Men vi må også se an prestasjonene i høst, og som klubb er det viktig ikke å selge deg ut for tidlig. Dersom vi skulle rykke opp, kan vi ikke ha 20 mann på kontrakt som holder 1. divisjonsnivå. Da må vi forsterke. Så det gjelder å ha minst to tanker i hodet på en gang.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke