22. jul
CUP I KVELD: Peter Sørensen (t.h.) er klar på at kveldens cupkamp er ren bonus, og at de må våge å angripe når de får sjansen.FOTO: Kai kristiansen
 
- Hederlige tap er kun kjedelig og feigt
Peter Sørensen håper at spillerne slipper seg løs i kveld mot Haugesund, og ikke blir feige.

Publisert: 05.jun.2014 04:00
Oppdatert: 05.jun.2014 14:35

- Cupkampen er ren bonus for oss, og da må vi våge å angripe når vi får muligheten, sier Sørensen.

Treneren er overhodet ikke interessert i at laget hans skal opptre defensivt i kveldens cupkamp.

- Hederlige nederlag er feigt, slår Sørensen fast.

Møter et bedre lag

I kveld er det to lag i motgang som kjemper om en plass i fjerde runde i cupen.

Haugesund har på langt nær imponert så langt denne sesongen. Jostein Grindhaugs gutter ligger på nest sisteplass med kun sju poeng.

Eliteserielaget har, i likhet med HamKam, kun vunnet én seriekamp så langt (Brann-Haugesund 1-3, 30. april).

Selv om det kun er målforskjellen som skiller Haugesund og tabelljumbo Sandes Ulf, mener Peter Sørensen det er stor forskjell på lagene i kveld.

- Vi møter et lag som i utgangspunktet er sterkere enn oss, og vi må forsvare oss klokt og utnytte de sjansene vi får, mener Sørensen.

Noen flere på benken

HamKam klarer neppe å få noen av de skadde spillerne 100 prosent friskmeldt til kveldens kamp, men den danske sjefen ser ikke bort fra at Pekka Lagerblom kanskje er med på benken.

Christophe Psyché, som er utestengt mot Ull/Kisa på mandag, spiller trolig cupkampen i kveld.

- Det er usikkerhet rundt både Heidar Geir Juliusson og Pekka Lagerblom før seriekampen, og jeg kommer derfor ikke til å bruke cupkampen til å teste ut en eventuell bakre firer til mandag, sier Sørensen til HA-sporten, som ikke har veldig mange valgmuligheter når han skal plukke ut sin start 11'er i kveld.

- Vi skal ha et lag som er i stand til å slå Haugesund, slår Peter Sørensen fast, og legger til at nettopp en seier er medisinen laget trenger.

- Vi kan snakke om gode prestasjoner og perioder i en kamp, men det spiller mindre rolle når dette ikke gir poeng, sier Sørensen.

Trolig lag mot Haugesund (4-4-2): Emil Holst-Håkon Aalmen, Christophe Psyché, Aziz Idris, John Anders Rise-Magnus Sylling Olsen, Viktor Adebahr, Christian Wirstad, Henrik Lehne Olsen-Ibrahim Fofanah, Tore Andreas Gundersen

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke