23. okt
 
- Jeg gir aldri opp
Arne Erlandsen lar seg ikke stoppe av press rundt egen person. Nå vil han vise alle som har mistet troen på HamKam at de likevel skal overleve i Tippeligaen.

Publisert: 10.jun.2008 06:01
Oppdatert: -
HAMAR: HamKams sportssjef Lars Tjærnås fredet Arne Erlandsen i HA-sporten i går.

Og for treneren selv er det ikke noe tema å slutte.
- Jeg gir aldri opp, sier han bombastisk.
- Det er like motiverende å gå på jobb nå som om vi hadde vunnet fem kamper på rad. Hva slags lederskap er det forresten hvis lederen gir opp? Da vil jo spillerne også gi opp.

Veldig motivert
Selv synes han det er lett å få motivasjon og inspirasjon selv om laget ligger desidert sist i Tippeligaen og røk ut av cupen mot 2. divisjonslaget Valdres.

- Det er ikke noe som er motiverende enn å vise alle som ikke tror på oss, at vi likevel kan klare det. Målet nå er å beholde plassen. Det skal vi klare, sier Erlandsen.
I bussen på vei hjem fra Valdres snakket han til spillerne om det som venter dem når de kommer hjem fra ferie.
- Det kan se tungt ut når du står ved foten av Mount Everest og du ser oppover og ikke ser toppen på grunn av all tåken. Men tenk for en følelse det er når du når målet.

Får tilbake spillere
Erlandsen håper å ha alle friske når laget drar på treningsleir i Alvdal etter sommerferien.

- Vi skal jobbe hardt videre med det vi tror på med de spillerne vi har. HamKam kommer ikke til å kjøpe seg ut av noen problemer.
- Vi skal trene på å bli gode sammen. Spillerne har løpt, men de har løpt alene. De har følt seg ensomme på banen. Det gjelder da først og fremst det offensive. Det defensive er litt enklere sånn sett.
- Men jeg tror virkelig på at vi skal lykkes. Vi har 17 kamper igjen. Og ti på hjemmebane. Det handler om å lykkes på trening, så skal vi ta med oss det i kampene, sier Arne Erlandsen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke