17. jul
 
- Mål om å spille fast

Publisert: 14.apr.2008 08:52
Oppdatert: -
OSLO: Tommy Øren gjorde en god kamp fra start, selv om det var lenge siden han hadde startet en obligatorisk kamp som spiss.

- Det var store rom og mye løping, men jeg føler jeg fikk til mye og at vi skapte mange sjanser. Det hjelper ikke mye når vi taper, sier Øren.
Han har gode minner fra Ullevaal etter at han scoret det avgjørende målet for Sogndal mot Vålerenga da laget rykket opp i eliteserien i 2000.
I går lå han bak scoringen igjen, med skuddet fra 25 meter som gikk via ryggen til Ringberg, og bekreftet at han vil kjempe om spissplassene.
- Det er spiss jeg vil være, selv om det er hard kamp om plassene. Jeg er ganske lik i spillet som Karekezi. Men jeg har god tid, og vil gjerne bygge meg opp skikkelig. Målet mitt er å jobbe meg til fast plass i høstsesongen, smiler Øren.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke