9. des
TOK TELLING: Markus Ringberg måtte ta telling og ble byttet ut i pausa mot Vålerenga torsdag. Likevel håper han å spille mot Valdres søndag.
 
- Min verste hodesmell
Markus Ringberg mener albuen han fikk av Kristofer Hæstad er den verste hodesmellen han noen gang har fått, og han opplevde det som Start-spilleren gjorde det med vilje. I går lå han fortsatt rett ut med hodepine.

Publisert: 07.jun.2008 06.04
Oppdatert: -

HAMAR: Det var etter rundt 23 minutter mot Vålerenga torsdag at Ringberg gikk i bakken etter å ha fått albuen til Kristofer Hæstad trykket inn i tinningen.

TV-reprisen viste at VIF-spilleren burde fått minst gult kort for albuen.
Med tanke på den stygge hevntaklingen på Oluwasegun Abiodun tidligere i kampen, var det flere som mente Doffen var heldig som ikke ble utvist allerede da.
Først i andre omgang fikk han gult kort for å ha taklet John Anders Rise bakfra.

Verre enn Pelu
HA-sporten mente også at Doffens albue er verre for fotballen enn John Pelus filming på Lerkendal. Det får vi støtte for i HamKam.

- Det er jeg helt enig i. Jeg ble helt borte vekk av den albuen. Det er den verste hodesmellen jeg har fått noen gang. Det verste er at det føltes som han gjorde det med vilje, sier en fortsatt omtåket Markus Ringberg til HA-sporten.
HamKams sportssjef Lars Tjærnås likte heller ikke det han så. Også han synes dette er verre enn Pelus filming.
- Jeg er helt enig, men vi kan ikke gjøre noe formelt. Det kan vi kun gjøre når dommeren ikke har sett noe. Og her så han det. Og dømte frispark, men lot det ufattelig nok være med et frispark. Hvor lista ligger for gule og røde kort og straffer ligger, må du være romforsker for å forstå, sier Tjærnås.

Vil spille mot Valdres
For Ringbergs del handler det nå om å bli klar i hodet igjen til cupkampen mot Valdres. Han tok det rolig i går. Og skal gjøre det samme i dag.

- Jeg håper og tror jeg er klar til kampen mot Valdres. Den kampen skal vi vinne, selv om det ikke blir noen lett kamp. Valdres er et bra 2. divisjonslag som scorer en del mål. Jeg tror de føler de har muligheten mot laget som ligger sist i Tippeligaen. Derfor må vi gi alt.
- Så skal vi ta en liten ferie og komme sterkt tilbake. Vi må ta oss selv nakkeskinnet og krige i hver eneste kamp. Vi skal overleve i Tippeligaen, sier Markus Ringberg.

Men først skal HamKam altså bryne seg mot Valdres i 2. runde. At kampen går på kunstgress gjør ikke saken lettere for grønnbuksene. HamKam er nemlig ikke kjent for å være et spesielt godt kunstgresslag.
Juha Pasoja er tilbake til kampen mot Valdres, mens Olivier Karekezi fortsatt er borte på landslagsoppdrag.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke