23. okt
STYRELEDER: Truls Nordby Johansen.
 
– Naturlig målsetning
Styreleder i HamKam, Truls Nordby Johansen, forteller at klubben naturligvis har et mål om opprykk den kommende sesongen.

Publisert: 10.feb.2017 19:38
Oppdatert: 10.feb.2017 19:38

– Det ser veldig spennende ut nå, forteller Nordby Johansen.

Han har store forventninger med den stallen som nå er på plass i HamKam.

- Jeg står vel i fare for å miste hodet, men jeg sa vel da vi presenterte Petter (Vaagan Moen) og i fjor at vi har ambisjoner om opprykk. Det vil være en helt naturlig målsetning sånn det ser ut nå, sier Nordby Johansen, som hevder de ikke har signalisert noen spesielle forventninger til resultater ned til Kevin Knappen.

– Men det er viktig for oss å signalisere at vi ønsker å bygge HamKam som klubb, uavhengig av divisjon. Det er ikke sånn nå at om HamKam ikke rykker opp nå så raser hele verden og det blir totalt kaos. Vi ønsker oss ikke tilbake til 2014. Vi vil bygge klubb og ha en tydelig sport, sier styrelederen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke