25. jun
 
- Nullen i to på rad

Publisert: 30.jun.2008 06:04
Oppdatert: -
HAMAR: - Jeg føler at vi har hevet oss flere hakk siden vårsesongen. Nå har vi holdt nullen i to kamper på rad. Det må vi ta med oss, lo Frode Bjørnevik (27), som sammen med sin makker Arnar Førsund, var blant enerne på HamKams lag:

- Vi har god kontroll, og Arnar og jeg klarte oss bra sammen. Thorstein Helstad er jo toppscorer i eliteserien. I dag scoret han ikke, sa ex-Eidsvold Turn-gutten, som spilte sin beste kamp i eliteseriesammenheng:
- Ja, jeg begynner jo å kjenne hva dette går utpå. Siden VIF-kampen har jeg vært en del av laget, men er fullstendig klar over at det er knallhard konkurranse på alle plasser.
Førsund var også godt fornøyd med det defensive i kampen.

- Vi ser ut som et lag hele vegen. Alle sto på for hverandre. Det hadde ikke vært ufortjent med tre poeng til oss i dag. Men ett poeng er ikke så gæ'ærnt, det heller, sa Arnar Førsund.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke