22. jul
FORNØYD SJEF: Vegard Skogheim gratulerer Anders Nedrebø etter den viktige poengsankingen på Jessheim.
 
- Så lenge Idris scorer, er det greit
Men straffeskaffer Nedrebø skulle gjerne sett et par røde kort.

Publisert: 12.okt.2013 23:30
Oppdatert: -

ULL/KISA - HAMKAM 1-2

JESSHEIM: På Briskeby sist helg ble Anders Nedrebø felt på vei mot sikker scoring. Dommer pekte på straffemerket, men nøyde seg med å tildele Kristiansund-synderen gult kort.

- Det skulle vært rødt kort. Han er forbi, og kan bare sette ballen i mål. Da sier reglene at det skal være rødt kort, og det hadde vært greit om dommeren fulgte reglene, tordnet HamKam-assistent Haagenrud den gang.

Historien gjentok seg

Mot Ull/Kisa i kveld skaffet Nedrebø HamKam straffe igjen, i en nærmest identisk situasjon. Denne gangen var det forsvarer Johan Kolbjørnsrud som slapp billig unna, og kun ble vist det gule kortet.

Anders Nedrebø skulle gjerne sett at dommer trakk en mørkere farge opp av lomma.

 - Jeg tror det burde vært rødt kort. Jeg spilles igjennom av Sildnes, bryster meg forbi, og blir holdt og dytta av backen deres. Jeg er på rundt fem meter, og scorer om jeg ikke blir tatt, akkurat som mot Kristiansund forrige helg. Dommer tenker kanskje at både rødt kort og straffe blir dobbel straff, men straffespark betyr jo ikke nødvendigvis scoring, argumenterer HamKam-angriperen.

Med Aziz Idris på banen ender ofte 11-metrene i mål. Det gjorde den også mot Ull/Kisa.

- Så lenge vi scorer er det greit, og Idris er jo veldig sikker. Men jeg tror det burde vært rødt kort, sier Nedrebø, som ikke vil uttale seg for bastant før han har sett hendelsen i reprise.

Gode kvaliksjanser

Idris satte inn 2-0 fra straffemerket, etter at Dahle hadde omsatt en Nedrebø-stikker i scoring tidlig på UKI Arena.

Lars Jørgen Mork reduserte med en frisparksuser etter en times fotball, men til tross for spennende sluttminutter, halte HamKam seieren i land.

Dermed har HamKam en luke på fire poeng ned til lagene under kvalikstreken.

- Det ser bra ut nå, men vi har tre tøffe kamper igjen. Heldigvis er vi i god form, og to av kampene er på Briskeby. Der kan vi slå alle, sier Nedrebø selvsikkert.

HamKam-spilleren vil allikevel ikke ta kvalikgleden på forskudd.

- Alt kan fortsatt skje. Vi kan ikke tenke at det er gjort nå, vi må bare prøve å ta flest mulig poeng. Det kan også gi oss et bedre utgangspunkt for kvaliken, avslutter HamKams straffeskaffer.

Fornøyd sjef

Nedrebø spilte midtspiss i første omgang, og ble skjøvet ut på høyrekanten da Gundersen kom inn ved sidebyttet. HamKam-trener Vegard Skogheim er fornøyd med Nedrebøs innsats etter den meget viktige trepoengeren.

 - Nedrebø var veldig god, og vi vinner fortjent. Selv om det blir en del stress mot slutten, gjør vi alt i alt en solid bortekamp, smiler sjefen fornøyd.

HamKams lag (4-3-3): Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, Håkon Aalmen, Oddbjørn Lie, John Anders Rise - Vegar Bjerke (Fredrik Sjølstad fra 77.), Aziz Idris, Viktor Adebahr - Emil Sildnes (Tore Andreas Gundersen fra 45.), Anders Emil Nedrebø, Emil Dahle.

Vi fulgte kampen live:

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke