20. aug
OK FORNØYD: Kevin Knappen.
 
– Savner mer sprut
Kevin Knappen var godt fornøyd med seieren over Brumunddal, men han mener fremdeles det er en lang vei å gå før seriestart.

Publisert: 19.feb.2017 17:20
Oppdatert: 19.feb.2017 17:20

Ikke før i det 89. minutt fikk HamKam hull på byllen mot Brumunddal og en meget god Emil Holst mellom stengene.

Dala-keeperen reddet 5–6 solide målsjanser, og så lenge ut til å bli matchvinner.

Langt unna toppform

– Seieren satt langt inne. Vi kan vinne med 4-5- mål. Det er spill mot ett mål kampen gjennom. Det er upresist på siste tredelen, men de har ingen muligheter og er knapt på vår halvdel. Vi vil få en del slike kamper i år, og dette ble en tålmodighetsprøve, sier en lettet Knappen.

Han mener laget er langt unna rent formmessig.

– Jeg fikk et svar på at vi er ganske langt unna form rent fysisk, hver enkelt spiller. Ellers må vi fortsatt jobbe med det offensive og få satt det. Jeg synes vi gjør en ok kamp, men ikke noe mer enn det. Jeg savner mer sprut, sier han.

Toppscorer Jevne hagen

Matchvinner Truls Jevne Hagen, som er toppscorer i sesongoppkjøringen, er enig med treneren.

– Førsteomgang var ganske bra, da er vi soleklart best. I Andreomgang er vi ikke i nærheten av det nivået vi kan være på. Da er Dala helt på nivå med oss, uten at de skaper noen ting. De vinner flere andreballer i andreomgangen, og den omgangen er ganske jevn. Vi er litt skarpere og farligere når vi kommer til sjanser, er Jevne Hagens dom.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke