22. jul
ENGASJERT: Vegard Skogheim viste med hele kroppen hvordan han ville ha det i går. FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
- Seier mot Ranheim er første delmål
Vegard Skogheim er klar på målet. Det er å gå hele vegen i kvaliken. Første delmål er seier i bortekampen mot Ranheim i dag.

Publisert: 06.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
Hamar
Søndag tapte Skogheims gutter 1-4 mot Ranheim på Briskeby. HamKam-treneren er tydelig på hva som må bli bedre i dagens kamp - i Trondheim.

Høyere balltempo

- Hvis de ligger lavt i banen, må balltempoet vårt opp. Søndag ble det også mye en og en. Vi må bruke hverandre. Jeg vil se guts og energi. Vi må også komme mer rundt dem, og kjøre kjappere vendinger, sier Skogheim.
HamKam-treneren har også snakket om dødballer imot til spillerne sine.
- Vi må være mer kyniske, mer til stede, og alle spillerne må tro på dødballstyrken sin. I denne kampen må alle i HamKam-drakt vise at de er mannfolk, sier Skogheim, og fortsetter:
- Vi må brette opp ermene. Alt må ikke være fint og flott. Jeg vil se et lag som brenner for å gå videre i kvaliken. Det handler også om å synes at det er moro å spille slike kamper. Målet vårt er å gå hele vegen, og seier mot Ranheim borte onsdag er første delmål.

Tilbød originalen ...

Vegard Skogheim og Svein Inge Haagenrud føler at de har bra kontroll på Ranheim.
- De har bra kontringsstyrke. Vi vet 95 prosent av det som kommer. Det handler om å nullstille, og ha full fokus på det som kommer. Jeg fikk en melding fra hjelpetreneren i Ranheim, som lurte på om han kunne få en kopi av søndagens kamp tilsendt. Jeg svarte at han kunne få originalen, sier en munter Skogheim, og fortsetter:
- Ranheim vant søndag, mens vi vant 3-0 i den siste kampen i Trondheim. Vi har kun ett tap på de siste sju kampene. Det er bra å med seg, sier HamKam-treneren.

Sveen trente ikke

Ole Amund Sveen trente ikke i går. Han var i en begravelse, men er i troppen.
Det var bra trøkk på gårsdagens trening på Briskeby. Det var ei økt som varte i en time og ti minutter.
Så var det dusjing, pakking, og rett i bussen, som forlot Briskeby klokken kvart over to.
Klokken 12.30 blåses kampen i gang på DNB Arena i Trondheim.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke