18. jul
DYSTERT: Det ble naturlig nok dyster stemning på HamKam-benken etter hvert lørdag. Kent Bergersen var veldig skuffet etter kampen. FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
– Situasjonen blir vurdert kontinuerlig
Styreleder i HamKam, Truls Nordby Johansen, er veldig skuffet over resultatene så langt, men forteller at de ikke har planlagt noe ekstraordinært møte.

0
Publisert: 02.mai.2016 06:07
Oppdatert: 02.mai.2016 08:46

Den tidligere HamKam-spilleren fikk ikke sett kampen, men forteller at han fikk rapporter undervegs og etterpå.

– Resultatene så langt er veldig skuffende, sa Truls Nordby Johansen til HA-sporten i går kveld.

Styrelederen hadde fått med seg at flere var kritiske til trener Kent Bergersens disposisjoner og valg.

– Situasjonen blir vurdert kontinuerlig, og vi fortsetter med det. Vi har ikke planlagt noe møte. Hos oss handler det om løpende kontakt. Nå må vi puste litt. Jeg vil ikke si så mye ut over det, sier styrelederen.

Frustrert og ydmyk trener

– Hva med målet om opprykk?

– Vi har fortsatt et mål om opprykk, men fram til nå har vi ikke sett ut som noe opprykkslag, sier Truls Nordby Johansen.

Trener Kent Bergersen var skuffet, frustrert og veldig ydmyk etter 0–5 mot Elverum.– Det er veldig frustrerende. Det er jeg som har ansvaret, og jeg må gå i meg sjøl. Det går an å finne mange unnskyldninger, men de er uinteressante nå. Jeg har hovedansvaret – og jeg tar ut laget, sier trener Bergersen, og fortsetter:

Grave djupt

– Jeg er avhengig av spillernes tillit. Nå handler det om å finne ut om jeg har det. Jeg må kanskje stille spørsmålet om de har trua på det jeg driver med, om de har forstått budskapet. Vi må ta en skikkelig prat mandag, og grave djupt sammen – hele gruppa, sier Bergersen, og legger til:

– Jeg tviler ikke på meg sjøl.

HA-sporten prøvde å få kontakt med flere spillere i går for en kommentar, uten å lykkes.

– Parodi etter hvert

Bergersen mente det var strykkarakter på alt de hadde pratet om før kampen lørdag. Fokus var duellkraft og aggressivitet.

– Det ble en parodi etter hvert, dessverre, og vi ga bort tre mål. Jeg så for meg en jevn kamp, men dessverre var vi nummer to i alt. Jeg blir jo bekymret etter en slik kamp. Vi visste hva Elverum kom med, men ble straffet knallhardt. Tapet mot Elverum gjør vondt langt inn i sjela.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke