16. jul
IKKE SINT: Kevin Knappen valgte å ikke bruke energi på å peke ut syndebukker etter onsdagens cup-exit.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
– Skal ta godt vare på unggutta
Trener Kevin Knappen følte med unggutta Lars Larsson Jendal (18) og Markus Solbakken (16) etter tapet mot Nybergsund. – Vi skal ta godt vare på unggutta.

Publisert: 26.apr.2017 22:43
Oppdatert: 26.apr.2017 22:43

HamKam - Nybergsund 6-7.

Lars Larsson Jendal fikk sjansen i målet, mens Markus Solbakken startet sentralt på midten i cupkampen mot Nybergsund.

Jendal var veldig skuffet etter kampen. Han mente han burde reddet skuddet som ga 1–2. Sundet-keeper Christopher Lund Tronhus reddet straffesparket fra Solbakken.

– Markus ville ta straffe, og det liker jeg. Han har vært sikker på straffer på juniorlaget over en lang periode. Vi skal ta godt vare på unggutta. De er skuffet nå, men de vil vokse på dette. Vi er et lag, og vinner og taper som et lag. Vi driver spillerutvikling også, sier Kevin Knappen, og fortsetter:

– Unggutta våre er offensive i hodet, og dette er læring på vegen. De takler dette, og vi skal støtte dem alle sammen. Så skal vi komme sterkere tilbake som lag.

Flere store sjanser

HamKam hadde de fleste og største sjansene i cupoppgjøret på Briskeby, men de ble liggende under to ganger – før alt ble avgjort på straffesparkkonkurranse.

– Vi er selvfølgelig veldig skuffet. Vi skal vinne denne kampen klart etter spill og sjanser, men det ville seg ikke. Vi viste bra moral ved å komme tilbake to ganger, men vi må være mer effektive. Vi kan ikke forvente 15–16 sjanser i en kamp for å vinne. Men vi skal jobbe med det, og jeg er helt sikker på at det vil løsne, sier Kevin Knappen.

– Viktig erfaring

Petter Vaagan Moen startet kampen på benken, men kom inn etter en drøy time. Han var involvert i begge HamKam-målene. Først prøvde han seg, sekunder før Sundet lagde sjølmål. Så hadde veteranen innlegget som Ole Erik Midtskogen scoret på: 2–2.

– Vi er dessverre ikke på topp. Det manglet litt energi. Vi kan ikke spille ut noe lag uten skikkelig trøkk. Da er vi veldig gode. Ellers er det ok pluss, sier Vaagan Moen, som startet på benken på grunn av en trøblete akilles.

– Jeg sliter litt, men jeg får behandlinger, og jeg er ikke bekymret. Jeg kjenner kroppen min veldig godt.

Petter Vaagan Moen følte også med unggutta, men mener samtidig at det er en god erfaring.

– Dette er en del av gamet, og en viktig erfaring for dem. Det å kjenne på nervene, og kjenne på skuffelsen. Dette går bra. De er offensive og seriøse gutter.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke