17. jul
 
- Tok ikke beina

Publisert: 11.aug.2008 06:05
Oppdatert: -
HAMAR: Det har forekommet mange ganger denne sesongen, og heller ikke søndagens kamp mot Vålerenga gikk uten diskusjon rundt dommeravgjørelser. Jon Masalin felte Bengt Sæternes innenfor 16-meteren i det 41. minutt, og Vålerenga fikk straffe.

- Jeg tok ikke beina hans. VIF-spissen stormet imot meg, og jeg må ut å prøve å ta ballen. Jeg skjønte at jeg ikke kom til å rekke det, men jeg hadde for stor fart. Jeg fulgte etter han, men her og nå føler jeg meg ganske sikker på at jeg ikke tok beina hans. Han datt i hvert fall fryktelig lett, sier Masalin til HA-sporten, som måtte vente til han så TV-bildene før han uttalte seg nærmere:
- Det kan jo være at jeg var borti han, men litt kontakt blir det jo alltid. Han fisket etter straffen, men om dømminga er helt feil, tør jeg ikke si før jeg har sett TV-bildene.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke