22. jul
 
- Tror at HamKam klarer det
Ståle Solbakken tror at HamKam slår Aalesund i morgen. - De kommer bakfra og har et psykologisk overtak, mener Hamkams trener i 2003, -04 og -05:

Publisert: 13.sep.2008 06:02
Oppdatert: -
HAMAR: FCK-treneren følger med og likte naturligvis at HamKam slo Strømsgodset borte for 14 dager siden.
Fordel
- Jeg tror at HamKam vinner kampen mot Aalesund. De har fordelen av å komme bakfra og har dermed et psykologisk overtak. Med tanke på resten av sesongen, har HamKam et lettere program, mener Solbakken, som også husker duellene med tometersmannen Tor Hogne Aarøy i 2005, da HamKam slo Aalesund 2-1 hjemme og spilte 1-1 borte.
Scoret
- Aarøy scoret mot oss på Briskeby. I 2005 spilte Peter Sørensen, Glenn Ståhl og Joachim Sørum midtstoppere mot Aalesund. Det er ikke alltid viktigst å vinne den første hodeduellen mot Aarøy. Han kan gjerne vinne åtte av ti. Det viktigste er hva som skjer etter at ballen detter ned. På dødballer er det om å gjøre å gå i kroppen på ham og presse ham hardt, sier Solbakken, som har sett Aalesund i TV denne sesongen:
- Norge har ikke råd til Solbakken
- De har en god spiller i Jonathan Parr, som må nektes gjennombrudd. Dessuten er det viktig å tvinge Johan Arneng, hvis han er med, til å spille tversover og bakover. Det vil si - presse ham til feige pasninger, sier Solbakken, som etter 2-2 mot Island, er blitt koblet til stillingen som norsk landslagstrener igjen.
- Det kan de bare glemme, sier FCK-direktør Flemming Østergaard, som sier at Norge ikke har råd til å kjøpe fri Solbakken:

- Han blir i Danmark de neste tre årene. Om det var det russiske eller norske forbundet som kom med forespørsel, er svaret det samme: Ståle har kontrakt med oss i ytterligere tre år, sier Østergaard til bold.dk.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke