20. jun
Roman Kienast
 
- Tror klubbene er enige om en sum
Det ser ut til å nærme seg en overgang til Viking for Roman Kienast. Spissen sier han forstår det som at HamKam og Viking er enige om en overgangssum.

Publisert: 14.jul.2008 06:06
Oppdatert: -
HAMAR: En østerriksk avis meldte i helgen at Roman Kienast var klar for Viking, og spekulerte i en kompensasjon på 800 000 euro, som tilsvarer i underkant av seks og en halv million norske kroner. Det stemmer ikke, men det ser ut til at det kan skje noe i nær framtid.

For etter at Stavanger-klubben fikk nei på sin henvendelse på Lillestrøms Olivier Occean, har Kienast blitt enda mer aktuell for de blåhvite.
- Jeg tror klubbene er enige om en overgangssum, og at Viking er klare for å kjøpe meg. Men jeg har ikke hørt noe ennå. Foreløpig har jeg ikke fått noe kontraktsforslag. Jeg vet ikke mer, jeg må snakke med agenten min, sier Kienast til HA-sporten.
Østerrikeren ser på Viking som en interessant klubb, spesielt på grunn av muligheten til å spille internasjonale kamper.
Kienasts agent, Lars Petter Fosdahl, sier at situasjonen er uforandret.
- Spilleren avventer situasjonen. Det er en del utenlandske klubber som har meldt seg etter EM.
I hovedsak skal det dreie seg om klubber basert i England og Tyskland.
HamKams sportssjef Lars Tjærnås ønsker ikke å kommentere saken.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke