18. aug
 
- Vi køddet det til

Publisert: 08.apr.2008 15:03
Oppdatert: -
HAMAR: Markus Ringberg var kraftig oppgitt i Bodø forrige helg. I går var HamKam mer til å kjenne igjen.

- Det var en mye bedre innstilling i dag. Vi var kompakte i 70-75 minutter og Viking skapte ikke mye. Men vi køddet det til og slapp inn mål igjen. Vi får aldri ro i laget på slutten. Det må vi bli bedre på, sier HamKam-kapteinen.
Hva har dere gjort i uka etter Bodø-kampen?
- Ikke noe spesielt. Jeg vet ikke om vi har et Bodø-kompleks, men vi har vært stabile i vinter og var tilbake på et bedre nivå i dag. Det at Viking la opp taktikken etter oss ble bra for oss. Da fikk vi spille på det vi er gode på.
- Men igjen slipper dere inn to mål etter dødball.…
- Ja, det er ikke bra. Vi skal få renset unna de ballene der. I stedet var vi for slappe. Men vi scoret flest og vant. Det var deilig å få i gang spissene og Güven. Det er viktig for dem alle, sier Ringberg, som sendte HamKam i ledelsen - på en herlig heading på John Anders Rises perfekte frispark..
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke