23. jul
 
HamKam tok ett poeng
HamKam og Tromsdalen delte poengene.

Publisert: 01.jul.2018 16:42
Oppdatert: 01.jul.2018 19:50

HamKam burde tatt alle tre poengene, men måtte nøye seg med ett mot Tromsdalen.

Før kampen

HamKam står overfor en tøff oppgave i den siste seriekampen før ferien.

Formlaget Tromsdalen har fire strake seire, og er en tøff oppgave, mener Kevin Knappen.

HamKam-treneren har god tro på at det kan bli tre poeng søndag kveld, men da må laget unngå å gjøre dumme feil, som det har blitt en del av de siste serierundene.

- Fordel med 11 mot 11

Jeg tror mulighetene er som alltid, de er gode. Hvis vi har fokus på oss selv, og klarer å komme opp på vårt nivå, så har vi gode muligheter. Men vi må også unngå dumme feil, og så er det en fordel at vi er 11 mot 11, forteller Knappen.

Knappen tror ikke feilene skyldes ukonsentrerte spillere, men uheldige spillere. 

- Det går på hvordan vi retter opp det, når vi eventuelt er uheldige. Vi må være nøye i det vi foretar oss, spesielt i egen boks, og så må vi være giftige framover, sier han.

Han håper spillerne ikke tenker på at de møter et Tromsdalen-lag som er i en meget sterk flytsone.

- Jeg tror ikke vi skal tenke så mye på at Tromsdalen har fire strake seire og at de er et formlag, men fokusere på oss selv og det vi får gjort noe med.

Så langt denne sesongen har Kamma kun scoret 20 mål. Det har lugget framover i flere kamper, men det er ikke noe Knappen har fokusert mye på, hevder han.

- Vi fokuserer ikke på det, for det blir feil. Vi ser muligheter og ikke begrensninger. Vi møter et lag som er i flyten, men vi føler også spillemessig at vi har prestert gode kamper, selv om det har blitt dårlig fangst i det siste. Det er to lag som spiller forholdsvis likt. Jeg tror vi kan straffe de her hjemme, hvis vi treffer i presset vårt, forklarer Knappen.

Mener Tromsdalen tar sjanser

Han mener Tromsdalen er et lag som tar sjanser bakover i banen, og det har grønnbuksene klare planer om å straffe.

- De tar sjanser, de er ekstremt spillende, mye mer enn andre lag. Lykkes vi der, så har vi gode muligheter. Begge lag har scoret 20 mål og sluppet inn 22, men de har bedre betalt.

- De slipper ikke på så mye framover, for de er ganske mange bak ball i frispillingen sin. Men når de vinner ball bak, så tar de sjanser. De er ikke sånn som klarerer på én, men de vil dra av på første og spille inn i midten. Hvis vi treffer i gjenvinningspresset, så har vi muligheter, sier han.

Før søndagens runde har Kamma fire poeng ned til under nedrykksstreken. Med tap, og resultater imot, kan Kamma fort ta sommerferie nede i nedrykkssumpa. 

Det håper Knappen de for all del klarer å unngå.

- Det hadde vært fint å gå inn i ferien med 19 poeng etter halvspilt serie. Da har vi gjort en god vårsesong. Det vil være viktig å få rom ned. Jeg har god tro på at vi skal vise oss fra en bra side her i dag.

HamKams lag (4-2-3-1): 

Marco Priis Jørgensen - Truls Jevne Hagen, Orri Omarsson, Jacob Egeris, Nico Mickelson - Peder Nersveen, Markus Solbakken - Abobakar Ibrahim, Kristian Lønstad Onsrud, Aron Dønnum - Simen Bolkan Nordli

Benken: Andreas Hippe Fagereng, Lars Brotangen, Petter Vaagan Moen, Ivar Sollie Rønning, Ruben Alegre, Ådne Midtskogen, Johnny Per Buduson

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke