16. des
SKUFFET: Torsdag var ingen god dag å være HamKam-kaptein, men Francois Yabré vil slå tilbake lørdag.
FOTO: Håkon T. Kristiansen
 
- Vi krever mer av oss selv
HamKam-kaptein Francois Yabré var svært skuffet over cup-tapet mot Eidsvold Turn, og mener laget må vinne borte mot Nardo lørdag.

Publisert: 14.apr.2016 20.00
Oppdatert: 14.apr.2016 20.02

- Vi må ha tre poeng, jeg er ikke i tvil. Da vil vi være på rett vei. Vi har ikke råd til å avgi flere poeng til Elverum og de andre topplagene, sier Yabré, som mener det vil være avgjørende å slå tilbake på første forsøk.

- Det er veldig viktig å slå tilbake nå med en gang. For å nå målet vårt om opprykk er denne kampen svært viktig. Vi trenger tre poeng, og det er alle enige om, sier kapteinen.

Vil ikke skuffe fansen

Det var mange skuffede supportere etter tapet mot Eidsvold Turn. Yabré mener fansen skal på få lov til å være irriterte, men lover å gjøre det godt igjen.

- Vi må definitivt vise dem at vi er bedre enn det vi viste i går. Supporterne skal få lov til å være skuffet, for vi er like skuffet over tapet. Men vi skal komme tilbake sterkere. Vi trenger dem, og håper de vil fortsette å støtte oss, sier Yabré.

- Var det for høye forventninger til HamKam før sesongen?

- Nei, det var ikke for høye forventninger til oss. HamKam er en stor klubb, og selvfølgelig har fansen store forventninger til oss, og vi krever mer av oss selv enn vi har vist. Presset burde motivere oss, ikke hemme oss, sier midtstopperen.

Serien er viktigst

Selv om han gjerne skulle sett laget videre i norgesmesterskapet, er han klar på at lørdagens kamp er mye viktigere enn 1. runde-kampen mot Turn.

- Vi er skuffet over å ha røket ut i 1. runde i cupen,  men vi må glemme cup-kampen og fokusere på lørdagens kamp. For meg er den klart viktigst. Målet vårt denne sesongen var ikke å vinne cupen, men å rykke opp.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke