10. des
Tapte stort: Alain Junior Olle Olle og resten av Dala-spillerne hang ikke med mot Florø. Foto: Cecilia Molander
 
- Vi møter ikke på jobb
Brumunddal håpte på å revansjere 2-1 tapet for Byåsen forrige helg mot Florø. Det endte ikke godt, og Florø ga seg ikke før de hadde scoret fire mål. Kevin Knappen var veldig skuffet etter kampen.

Publisert: 11.okt.2015 15.29
Oppdatert: 11.okt.2015 20.43

- Vi får som fortjent. Vi er nummer to på alt, og møter ikke på jobb. Vi går ikke i duellene, og er ikke oppe i ballfører, sier Knappen.

- Spillerne er skuffa nå, og i førsteomgang blir vi totalt utspilt. Vi produserer bare 2-3 sjanser hele kampen, som ikke er godt nok, avslutter en skuffet Knappen, som også legger til at gressbanen var ypperlig, og at de ikke kan skylde på det.

Brumunddal tapte hele 4-0 for Florø. Det var det andre tapet på rad for Dala, og de taper viktige poeng i kampen om 2 plassen i 2. divisjon avdeling 4. Florø var klart best, og Brumunddal var ikke i nærheten av å komme opp på nivå med hjemmelaget. Florø scoret tre mål i første omgang, før tremålscorer Endre Knupen la på til 4-0 etter pause. En mørk dag for Brumunddal Alain Junior Olle Olle dro på seg sitt 13. gule kort for sesongen etter en takling..

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke