16. des
MÅ REISE KJERRINGA: Emil Dahle og HamKam møter Stabæk i dag. Her i duell med Kongsvingers Espen Nystuen.
 
- Vil bygge noe her
Emil Dahle (22) signaliserer at han gjerne forlenger kontrakten med HamKam.

Publisert: 03.aug.2013 04.13
Oppdatert: -

Det er også i HamKams interesse. Dermed bør sommerflørten ende med en utvidet romanse.
- Jeg har ikke tenkt så mye på kontraktsforlengelse i det siste. Fokuset mitt er på å snu trenden for HamKam. Det vi er inne på synes jeg er spennende, sier Dahle.
- Det har litt å gjøre med de spillerne som er kommet inn. På papiret har vi et sterkere lag enn tidligere. Vi har prestert jevnere og selv om vi fikk den smellen i siste kamp før ferien, har vi vært bedre i vår enn vi var i fjor. Det er mye å bygge videre på, og det er noe jeg gjerne vil være med på.

Hatt spillermøter

- Du har ikke hørt noe fra andre klubber?
- Nei. Jeg har folk som jobber for meg, men jeg har sagt at jeg ikke vil høre noe om rykter. Det må være noe konkret.
Midtbanemannen har vært i samtaler med klubben. Begge parter er positive.
- Vi har spillersamtaler med treneren. Der ble det antydet at de kommer med et kontraktsforslag. Det ble ikke sagt noe om når, men at jeg er med i planene framover. Som jeg sa på møtet, høres det spennende ut.
- Sånn det ser ut nå blir det HamKam?
- Ja. Samtidig, som fotballspiller har man lyst til å vite hva som skal skje i framtiden. Det er mange her som ikke har kontrakt. Jeg tror det er mer og mer vanlig, men det er kanskje ekstremt her, sier Dahle og sikter til at det som HA-sporten meldte i kjølvannet av Oddbjørn Lies gratisovergang til Aalesund er 16 spillere som ikke er bundet til klubben neste sesong.

Ikke ferdig utviklet

HamKam-trener Vegard Skogheim mener det er opplagt hvorfor klubben ønsker Dahle med videre.
- Det er en spennende framtidsspiller. Vi tror på ham, men han er ikke ferdig utviklet. Det er en god offensiv spiller som kan åpne forsvar med pasningene, men samtidig har han en jobb å gjøre defensivt for å bli en toveisspiller som gjør at han holder eliteserieklasse, sier Skogheim.
I dag venter Stabæk i en tøff bortekamp, etter en rekke kamper uten seier.
- Vi har en klar strategi og jeg synes vi har hatt stigning i løpet av uka. I kamp knyter det seg litt, så det handler om å få fram løssluppenheten fra trening og frigjøre positiv energi. Jeg og spillerne aksepterer ikke at vi taper fordi vi er dårlige. Skal Stabæk vinne må det skje fordi de er bedre. Vi skal se ut som vi vil vinne, vil blø for drakta, vil vinne taklingene og vil ta hundreprosentløpene, sier Skogheim.
 

Følg Stabæk-HamKam direkte her:

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke