23. okt
UTVIKLING: Kevin Knappen ønsker å se utvikling hos spillerne mot Gjøvik-Lyn lørdag.
 
– Vil se progresjon
HamKam-trener Kevin Knappen vil se utvikling i spillet mot Gjøvik-Lyn fra den gode kampen mot Florø for noen uker tilbake.

Publisert: 03.feb.2017 23:41
Oppdatert: 03.feb.2017 23:46

Fredag ettermiddag drillet Knappen spillerne sine før lørdagens treningskamp, som spilles i Løten.

– Jeg forventer at vi ser igjen noe av det vi jobber med. Det som skal kjennetegne HamKam er at vi ønsker å se et lag som har lyst til å spille ball og som har trøkk og tempo i spillet sitt. Vi skal være tålmodige i forhold til relasjonene i laget, og vi forventer ikke at det skal sitte, men at entusiasmen, humøret og spillegleden er der.

Franck Semou er ikke klarert for spill riktig ennå, og det er usikker om Kevin Beugre spiller, men sistnevnte testes før kampstart lørdag.

Knappen forteller om gode treninger den siste tiden.

– Det ser bra ut. Vi skal fortsatt bli enda bedre og ha kvalitet i det vi holder på med. Det er mye bra, gode økter og jeg føler vi jobber med kvalitet, forteller Knappen til HA-sporten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke