23. okt
KLAR Tore Andreas Gundersen har lyst på scoringer mot Alta. Her fra onsdagens trening.
FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Sylling Olsen ute med sjukdom
Magnus Sylling Olsen spiller ikke kveldens kamp mot Alta i Finnmark på grunn av sjukdom.

Publisert: 29.mai.2014 11:11
Oppdatert: 29.mai.2014 15:32

Magnus Sylling Olsen, som scoret 3-0-målet mot Bærum sist, ble igjen i Hamar da resten av HamKam-gutta satte seg på flyet. Han sliter med sjukdom og trente heller ikke onsdag.

Etter det HA-sporten erfarer kommer unggutten Christian Wirstad inn på laget.

Offensiv Gundersen

En annen som skal spille er Tore Andreas Gundersen. Spissen var en av mange lykkelige HamKam-spillere etter seieren mot Bærum på Briskeby søndag. I I kveld venter altså Alta i Finnmarkshallen.

- Det er en stor utfordring, men vi er klare for det. Alta er et hardtarbeidende lag. Vi må matche dem på duellstyrke. I tillegg må vi demme opp for Braaten. Han er en måltjuv, og må stoppes tidlig, sier Gundersen, som synes det er spennende med ny trener.

- Klare tilbakemeldinger 

- Peter er en bra trener. Han er tydelig, og har klare tanker om hvor vi skal. Peter gir klare tilbakemeldinger til oss spillere, og det er viktig, sier Gundersen, og fortsetter:

- Han la om til 4-4-2. Jeg har spilt mye 4-4-2 tidligere, og det fungerer bra. Ting setter seg bedre og bedre, sier HamKam-spissen, som håper å komme til enda flere målsjanser i tida framover.

Og han tar dem gjerne i Finnmark i kveld.

Gundersen håper de kan bygge videre på Bærum-kampen.

Fullt fokus på Alta

- Den seieren betydde mye, det var mye som var uforløst. Men nå er vi ferdige med den kampen, og har fullt fokus på oppgjøret mot Alta. Det er ingen tvil om at vi trenger flere poeng, sier Tore Andreas Gundersen.

Pekka Lagerblom rekker trolig ikke Alta-kampen, mens Henrik Lehne Olsen er spilleklar.

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke