23. jul
SYK: Tobias Ødegård, til venstre i bildet, sliter med influensa og ble ikke med resten av spillertroppen til Molde.
 
Én HamKam-spiller ikke med spillerbussen på vei til Molde
Chris Twiddy måtte la en av spillerne bli hjemme da resten av spillerne satte kurs for Molde fredag formiddag.

Publisert: 13.mai.2016 13:15
Oppdatert: 13.mai.2016 13:30

Tobias Ødegård er sistemann med influensa i HamKam-troppen.

Midtstopperen ble fredag formiddag undersøkt av lege for å finne ut hva som var feil, og om han kunne være med resten av troppen til Molde.

Men da resten av spillertroppen satte seg om bord på bussen som skulle frakte spillerne den lange turen til møtet med Molde 2, så var ikke Ødegård med.

Influensa og virus

-  Han er ikke med på bussen. Vi ser om han kan komme oppover senere hvis han blir friskere, forteller Twiddy til HA-sporten.

Ødegård fikk sin andre kamp på rad fra start under forrige helgs 4-1-seier mot Stjørdals-Blink.

Nå ser det ut til at Marius Bratberg Lund er tilbake i startoppstillingen som følge av Ødegårds influensa- og virusproblemer.

Få endringer på laget

Spillerne gjennomførte fredag formiddag en rolig treningsøkt på Briskeby, før de spiste felles lunsj og satte kurs for Molde. 

Twiddy forteller til HA-sporten at han gjerne skulle ha startet lørdagens kamp med den samme elleveren som mot Stjørdals-Blink. 

- Never change a winning team, smiler Twiddy, som allikevel må vurdere å gjøre et par endringer på laget foran kampstart 14.00 lørdag.

Saihou Jagne har hatt en liten føling med lyskeproblemene han har slitt med i lang tid, men fredag trente han tilnærmet normalt med resten av lagkameratene, og det er gode muligheter for at han starter lørdag.

Lørdag kan du se kampen fra Aker Stadion live på HATV. Kampstart er 14.00.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke