17. jul
 
- Tett og jevn avdeling
HamKam-trener Kent Bergersen ser for seg en sesong omtrent som i fjor, og mener det er naturlig at HamKam pekes ut som favoritt.

Publisert: 09.apr.2016 09:23
Oppdatert: 09.apr.2016 09:33

– Jeg håper ikke det blir et lag som stikker av slik Kongsvinger gjorde i fjor, med mindre det blir oss selvfølgelig. Det er en utrolig tett og jevn avdeling, hvor flere lag vil hevde seg, sier HamKam-trener Kent Bergersen.

At de andre lagene i avdelingen tidligere har utpekt Kamma som storfavoritt sjokkerer ikke treneren.

– Det overrasker meg ikke. Lagene har respekt for oss gjennom navn og historie, sier Bergersen, som har vært tydelig på hva som har vært hovedfokuset til laget i vinter.

– Vi vil skape en defensiv grunnmur. I fjor følte jeg meg aldri trygg uansett hvor mye vi ledet, det ønsker jeg å være i år. Vi må ikke føle at vi er nødt til å underholde hele tiden. Vi må prøve å ta flere trepoengere enn i fjor.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke