26. jun
 
1. Divisjon Fotball, Menn, Briskeby

Publisert: 21.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
HamKam
(1)
2
Fredrikstad
(0)
1
Spillemessig noe av det bedre vi har sett av HamKam denne sesongen, så resultatet juger litt. Det klikket bra for de helt framme. Og spesielt Emil Dahle hadde dagen da det meste lyktes. 5:
Dommer
Petter Kristiansen Toppe, Bergen Nord.
5 poeng
tilskuere
1728
Kort
HamKam: Ingen
Fredrikstad: Filip Johansen Westgaard.
HamKam: Ingen
Fredrikstad: Ingen
4-3-3
Ole Amund Sveen for Vegar Bjerke i det 74. min.Tore Andreas Gundersen for Anders Nedrebø i det 74. min.Fredrik Sjølstad for Emil Dahle i det 87. min.
Fredrikstad (4-3-3):
Haraldur Bjørnsson-Simen Rafn, Vidar Martinsen, Kevin Dure (Ole Aleksander Strømsborg fra 63.), Haitam Aleesami-Filip Johansen Westgaard, Julius Adaramola, Hans Erik Ramberg (Mouhamed Gueye fra 63.)-Håvard Åsheim, Robert Stene, Simen Standerholen.
8-3
1-0 Emil Dahle (34). Strålende dribleraid av driblefanten Dahle inne i Fredrikstads straffefelt. FFK-forsvarene fikk ikke tak på Dahle som kunne sende ballen i hjørnet og utakbart for keeper.
2-0 Viktor Adebahr (54). Svensken dro med seg ballen mot hjørnet av 16-meteren før han trakk innover i banen og avsluttet kontant med venstrefoten slik at ballen føk av gårde ned i hjørnet ved den første stolpen.
2-1 Robert Stene (90). Fredrikstad fikk til et lite press mot slutten av andre omgang. Og da et høyt innlegg ble slått inn i feltet fikk Stene gå høyest av alle slik at han kunne skalle ballen forbi Lars Øvernes i HamKam-målet.
Pluss: Spillemessig strålende. Offensiv og morsom fotball. Og ikke minst leken fotball. Mange sjanser. Store sjanser. Og artisteri av Emil Dahle gjorde det til en veldig severdig fotballkamp. Tre poeng gjør at HamKam har et svært godt grep om kvaliken nå.
Minus: Dumt og unødvendig å slippe inn baklengsmålet på tampen. Mistet 3.-plassen der.
Neste kamp: Strømmen-HamKam 27. oktober
Vurdert av: Rune Steen Hansen
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke