20. jun
 
1. Divisjon Fotball, Menn, Briskeby Gressbane

Publisert: 27.jul.2013 04:13
Oppdatert: -
HamKam
(1)
1
Mjøndalen
(0)
2
2: Mjøndalen mest aggresive først, men Sjølstad var tøff og fikk straffe som Idris scoret på. Etter hvilen bestemte Mjøndalen. Bruntrøyene vant fortjent på Briskeby for første gang på 37 år.
Dommer
Espen Eskås, Haslum
5 poeng
tilskuere
1215
Kort
HamKam: Aziz Idris og Edmir Asani
Mjøndalen: Ingen
HamKam: Ingen
Mjøndalen: Ingen
4-3-3
Daniel Bekkevold for Erik Tønne i det 68. min.Tore Andreas Gundersen for Fredrik Sjølstad i det 68. min.Niklas Tilley Solhaug for Viktor Adebahr i det 86. min.
Mjøndalens lag (4-4-2):
Ivar Andreas Forn - Jonathan Borrajo, Morten Sundli, Kristian Flittie Onstad, Joackim Solberg Olsen - Vamouti Diomande (Stian Aasmundsen fra 76.), Anders Karlsen, Lars Granaas (Jarle Belaska fra 89.), Mads Hansen - Pål Kirkevold, Benjamin Stokke (Rhett Bernstein fra 85.)
5-5
1-0 Aziz Idris (15). Sikker straffe av Idris etter at Fredrik Sjølstad ble felt. Straffen var unødvendig sett med Mjøndalen-øyne da keeper Forn var helt ute på 16-meteren ned mot dødlinja og klippet ned Sjølstad.
1-1 Pål Kirkevold (61). Den tidligere HamKam-spissen kom akkurat foran Øvernes på ballen og fikk vippet den over HamKam-keeperen og i mål.

1-2 Lars Granaas (79). En gavepakke fra Øvernes som glipper det lange innkastet da han kolliderer med Aziz Idris. Granaas plukker opp andreballen og banker den opp i nettaket.
Pluss: Ikke mye å trekke fram i denne kampen. HamKam tok til en viss grad over i første omgang etter at Mjøndalen åpnet best, men de klarte ikke utnytte overtaket de fikk etter straffescoringen til Idris
Minus: Vi hadde forventet mer av et revansjesugent HamKam, men det var slapt og litt halvhjertet. Skaper lite på hjemmebane og lar Mjøndalen vinne duellen. Og nå må det holde med keepertabber.
Neste kamp: Stabæk-Mjøndalen 3. august
Vurdert av: Rune Steen Hansen
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke