24. jun
Vegard Skogheim
 
15 poeng på de siste 13
HamKam tok 23 poeng på de første 12 kampene. På de siste 13 kampene er det blitt 15 poeng.

Publisert: 05.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
HamKam slo Ranheim 3-0 i Trondheim 16. juni. Men så ble det tap mot Bryne, uavgjort mot Kongsvinger og tap mot Kristiansund.
- Det er mye mer marginer enn folk tror. Vi har tapt en del kamper med ett mål, og det har vært små detaljer som har avgjort. Vi ser sesongen som en helhet. I andre idretter kan du ligge bak og komme på slutten. Vi er opptatt av å se dette over tid, sier Vegard Skogheim.
HamKam har tapt sju poeng mot bunnlagene Vard Haugesund, Follo og Elverum.
- Det er vanskelig å spille mot disse lagene, spesielt på høsten. Men det er ingen tvil om at vi har en del ting å jobbe med. Vi har ikke fått inn den tryggheten, gjennom gode prestasjoner over tid, som gjør at vi går for 2-0-målet når vi leder. Mot Elverum våget vi ikke før på 0-2. Da ble det vanskelig å snu det. Vi jobber hver dag for å få inn trygghet og stabilitet, sier HamKam-trener Vegard Skogheim.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke