20. aug
 
Aalmen vil gi Asani plass på benken
Viste at han duger mot Stabæk.

Publisert: 04.aug.2013 19:31
Oppdatert: -

Håkon Aalmen har slitt mye benk det siste året. Da Edmir Asani måtte sone karantene mot Stabæk, fikk Aalmen en sjelden sjanse i HamKams midtforsvar.

Den sjansen grep den allsidige hamarsingen til gangs. Med gode taklinger, en heltemodig redning og et avgjørende mål, viste han at Asani har konkurranse om plassen ved Oddbjørn Lies side.

- Det var deilig å bidra igjen. Jeg har slitt mye benk det siste året, og har lengta etter å spille, så det ga mersmak. Det er muligheter for meg på stopperplass nå, så vi får se om jeg starter neste match. Det har jeg selvfølgelig lyst til, forteller 22-åringen.

Vil spille fast

Etter sesongen reiser Oddbjørn Lie tilbake til Aalesund, og et rom åpner seg for Håkon Aalmen, som i likhet med mange HamKam-spillere ikke har kontrakt lenger enn ut året.

LES: "Stjeler" HamKam-talentene. Se Corner her!

Aalmen vil uansett ikke vente til kalenderen viser 2014, før han blir en fast brikke på Skogheims taktikktavle.

- Jeg sier ikke nei takk til å utgjøre stopperpar med Oddbjørn Lie utover høsten, smiler fotballspilleren, som har figurert mest på midtbanen for HamKams andrelag i år.

Bærum ble stille

Bærumsingene på Nadderud-tribunen var mildt sagt klysete i sine ytringer før og tidlig i lørdagens kamp. Etter Aalmens 3-1-scoring i andre omgang, ble det omsider stille blant de blåkledde tilskuerne.

- Stabæk hadde ikke tapt hjemme før i år, så det var godt at noen fikk satt dem skikkelig på plass, avslutter han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke