20. aug
Spilleklar: Bajram Ajeti ble fredag spilleklar for HamKam.
Foto: Rune Steen Hansen.
 
Ajeti spilleklar til lokaloppgjøret
Torsdag sonet Bajram Ajeti ferdig sin voldsdom, fredag ble han spilleklar for HamKam. Det betyr at spissen kan spille mot Brumunddal i morgen.

Publisert: 15.mai.2015 11:06
Oppdatert: 15.mai.2015 11:47

Etter en rask godkjenning både fra Norges Fotballforbund og Kongsvinger har Bajram Ajetis overgang til HamKam gått smertefritt. Spissen er derfor trolig med i troppen mot Brumunddal til lokaloppgjøret i morgen klokken 14.00.

Kampen kan du følge her på h-a.no.

Imponerte på første trening

På sin aller første trening med sine nye lagkamerater i Kamma imponerte Ajeti såpass at trener Kent Bergersen sterkt vurderer å ha angriperen med i kamptroppen mot Dala.

- Du ser med en gang at det er en spesiell type. Han har det steget som vi kanskje mangler i laget. Men for all del. Jeg ser også mangler, men det skulle bare mangle. Slik det ser ut nå, så er han med i troppen i kampen mot Brumunddal 16. mai, sa Bergersen til HA-sporten etter treninga.

Vil avgjøre

Ajeti var selv fornøyd med treninga, men noe overrasket over at han kanskje blir en del av 18-mannstroppen mot naborivalen.

- Det virker som jeg er en som skal være med i troppen. Drømmen er jo å komme inn og avgjøre hele greia, sier Bajram Ajeti etter sin aller første trening med nye lagkamerater.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke