17. jul
FORNØYD: Kevin Knappen studerer resultatene på biptesten sammen med fysioterapeut Magnus Nilsen. HamKam-treneren likte det spillerne viste tirsdag ettermiddag.FOTO: Pål Jacobsen
 
Alle hadde framgang
HamKam-trener Kevin Knappen skryter av spillernes resultater under biptesten tirsdag.

Publisert: 10.jan.2017 17:54
Oppdatert: 10.jan.2017 18:04

– Resultatene var gode. Dette blir et vinnerlag, det, sier Knappen lattermildt.

– Vi er i hvert fall godt trent, fortalte han litt mer alvorlig.

Etter litt skuffende resultater under biptesten i fjor høst, var det innbitte spillere som ønsket å vise framgang tirsdag.

– Det er absolutt en fin utvikling. Alle har framgang, og mange har god framgang. Man skal aldri si seg fornøyd, men det er utelukkende positive resultater, forteller Knappen fornøyd.

– Hvor viktig er det å kjøre en sånn test nå?

– Det er ikke viktig å være i knallform nå. Det var noen som sa det var galskap den løpingen vi hadde gjort i ferien, og at vi kom til å være det best trente laget i januar. Det er ikke da vi skal toppe det, det blir nok løping utover. Dette gjør at vi kan starte med bra intensitet når vi starter med fotballen igjen. Jeg er fornøyd.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke