19. jun
 
Anker ikke Leonardo- dommen
HamKam er uenig i både konklusjon og premisser, men anker ikke Leonardo-dommen. Brasilianeren fikk to kampers karantene for å ha skallet ned Abgar Barsom i kampen mot Fredrikstad.

Publisert: 02.sep.2008 06:18
Oppdatert: -

HAMAR: Det betyr i praksis at Leonardo må stå over hjemmekampen mot Aalesund 14. september og bortekampen mot Rosenborg 21. september. Han er spilleklar til hjemmemøtet med Bodø/Glimt 28. september.

- Tror ikke på endring
- Vi har ingen tro på at verken konklusjonen eller premissene blir endret. Det er hovedgrunnen til at vi ikke anker. Men det har også noe å gjøre med at vi ønsker å legge saken bak oss og fokusere på det viktig, nemlig fotball og prestasjoner, sier HamKams sportssjef Lars Tjærnås, som presiserer at HamKam er hjertens uenig i dommen.

- Merkverdig
- Det er en merkverdig dom. Vi har derfor skrevet et brev til Norges Fotballforbund og gitt klart uttrykk for hva vi synes, men nå anser vi oss ferdig med saken, sier Lars Tjærnås, som har frontet Leonardo-saken for HamKam.

- Hva med David Nielsens nedskalling av Markus Ringberg på Marienlyst?
- Vårt hovedprinsipp er at kampen er ferdig når den er ferdig. Det er dommeren som skal håndtere regelverket. Vi har ikke noe ønske om å gå videre med denne saken, sier Tjærnås.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke