24. jun
 
Arne Erlandsen på nett
HamKam-trener Arne Erlandsen svarte på spørsmål fra leserne i går. Her er noen bidrag fra nettmøtet.

Publisert: 21.mai.2008 08:04
Oppdatert: -
- Hei, blir du i Kamma selv ved et eventuelt nedrykk? Men, måtte for Guds skyld ikke det skje...
Kamma for alltid
Svar: Som trener må du forholde deg til arbeidskontrakten og per nå har jeg dette året og to år til. Nedrykk tenker jeg ikke på.

- Min påstand er at HamKam sitt største problem har vært sentralt på banen i år. Hverken Ringberg eller Michaelsen har det tempo eller den aggressiviteten som kreves for å spille der (i hvert fall ikke de to sammen). Med Gullerud som eneste reelle alternativ for de to, er HamKam alt for dårlig bekledd på denne posisjonen. Er du enig i denne påstanden? Vil det være aktuelt å handle i sommer for å styrke den sentrale midtbaneplassen?
Jonas
Svar: - Vi jobber hele tiden for å styrke vår tropp. Fotballen har blitt slik nå at spillere kommer og går gjennom hele året så vi er alltid på tå hev når det gjelder nye spillere. Det er alltid en sammenheng mellom pris og kvalitet. Som jeg har nevnt tidligere så funket det bra i Adecco-ligaen, men nå spiller vi mot klart bedre lag og jeg er enig i at vi i enkelte situasjoner bærer preg av litt manglende tempo i laget, og da snakker jeg generelt sett og ikke bare sentral midtbane.
- Hvorfor i all verden ønsker dere ikke å vinne 2-0? Spillerne GIKK i angrep, lot Strømsgodset få overganger på grunn av manglende vilje (?) til å gå fremover og avslutte angrep! Denne kampen ble ikke tapt på grunn av straffesparket, den ble tapt på grunn av manglende vilje til å kjøre mot mål. Og hvor er gløden og tælen? Dette er ikke ment som sleivspark, KUN for å få et svar, og for at jeg er altfor glad i Ham Kam til å holde kjeft.

Inger Lise PettersenSvar: - Vi hadde flere muligheter til å avgjøre kampen. På slutten burde vi imidlertid demmet opp for de eventuelle overgangene, ved å hatt nok folk bakover på banen. Det hadde vi ikke, derfor kommer også straffesituasjonen. Som en konsekvens av for stor strekk i laget.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke