23. okt
 
Skuffet Bergersen er ikke fornøyd med utviklingen
HamKam ble nok en gang for små mot opprykksklare Kongsvinger. Trener Kent Bergersen etterlyser mer innsats fra de etablerte spillerne.

Publisert: 12.okt.2015 08:43
Oppdatert: 12.okt.2015 10:21

Allerede etter to minutter lå den første av i alt tre baller i nettet bak HamKam-keeper Borger Thomas.

Sett bort fra en 20 minutters-periode i 1. omgang, viste Kongsvinger hvorfor det er de som leder avdelingen med 21 poeng, og ikke HamKam.

Misfornøyd Bergersen

– For å begynne med svaret først, så får vi tydelig se hvor nivået ligger, og vi er mye lenger bak enn det jeg trodde. Det er veldig langt fram, sier HamKam-trener Kent Bergersen etter 3-0-tapet.

For klubbens uttalelser denne sesongen har vært at laget kommer til å bli bedre utover sesongen. Da HamKam møtte KIL 28. juni var grønnbuksene kun små marginer unna å slå erkerivalen, men tapte 3–4 på Briskeby.

– Hadde du håpet på en mer positiv utvikling fra kampen i sommer til i dag?

– Ja, jeg hadde selvfølgelig håpet på en annen utvikling, sier Bergersen.

Skryter av ungguttene

HamKam avsluttet kampen med fire av juniorspillerne som slo Kongsvingers juniorlag og sikret opprykk til interkretsserien torsdag. Kamma-treneren skryter av Syver Karlsen, Mathias Pedersen Aasand, Mikkel Gran Frankmo og Nicholas Mickelson.

– Jeg vil rose unggutta som kommer inn og er mye bedre enn de etablerte spillerne. Når de kom inn i 2. omgang så ting bedre ut.

– Hva sier det om innsatsen til dine mer etablerte spillere?

– Det trenger jeg vel ikke si noe mer om, det sier seg selv, sier en tydelig oppgitt Bergersen.

– Det gikk altfor fort

John Anders Rise er en av få HamKam-spillere som har en god del hedmarksderbyer bak seg fra før. Søndagens oppgjør gikk ikke inn i historiebøkene i positiv forstand.

– Vi hang ikke med i dag. Det gikk for fort og vi klarte ikke flytte beina hurtig nok, sier Rise.

Før kampen delte Kamma-kaptein Aziz Idris ut blomster til Kongsvinger. Det scenarioet hadde ikke modølen sett for seg før sesongen.

– Jeg trodde ikke vi skulle havne i den situasjonen. Men vi ser hvilket nivå vi må opp på om vi skal bli et opprykkslag, sier John Anders Rise.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke