20. aug
 
Bergersen skal bygge opp igjen HamKam
Kent Bergersen trigges av at HamKam må bygges opp igjen på nytt.

Publisert: 24.nov.2014 15:16
Oppdatert: 24.nov.2014 15:19

Kent Bergersen er ny hovedtrener i HamKam fra og med sesongen 2015. Partene er enige om en 3-årig avtale og Kent Bergersen setter umiddelbart i gang med viktige forberedelser for sesongen 2015.

I ettermiddag hilste han også på de spillerne som er igjen i HamKam, og han innrømmer at han har gode minner fra Briskeby.

- Jeg har scoret her og vunnet her med Rosenborg tidligere. Jeg har vel tapt her kanskje også, men du husker det positive best, ler Bergersen.

Han er klar over at HamKam er nede i knestående, men det er også en av grunnene til at han har sagt ja til klubben.

- Jeg synes HamKam er en attraktiv klubb. Å si at det er en sovende kjempe er å ta i, men det er en klubb jeg ønsker å gjøre det bra med. Det trigger meg at klubben er der den ikke ønsker å være. Jeg vil bygge opp et nytt lag i HamKam. Det er spennende at jeg kan sette sammen et helt nytt lag, sier Bergersen, som alltid er blitt kalt en bohem i fotballmiljøet.

- Jeg er fortsatt en bohem, sier han.

I denne videoen snakker han også om hvordan han vil bygge opp igjen HamKam. Og om hvordan han tenker i forhold til å hente nye spillere til klubben.

Klikk på videoen over for å få med deg Kent Bergersens tanker som nyansatt HamKam-trener.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke