15. des
 
Bergersen tror HamKam blir gode i april
Kent Bergersen mener HamKam skal være konkurransedyktige når serien starter i april.

Publisert: 05.feb.2015 21.47
Oppdatert: 05.feb.2015 21.50

HamKam-treneren snakket både om sin egen magefølese og supporternes følelser for klubben da han snakket med HA-TV etter møtet på Gregers torsdag kveld.

- Jeg har en god magefølese. Jeg er veldig fornøyd med de gutta vi allerede har på plass, så skal vi få på plass de siste spillerne som gjør at vi blir enda bedre, sier Bergersen.

At HA-sporten vurderte HamKam-situasjonen som langt fra optimal på kommentatorplass denne uka, tar han med knusende ro.

- Vi fortjener ingenting før vi har prestert noe. Det er nok en del andre som er litt mer følsomme enn meg på hvordan situasjonen er akkurat nå. Jeg synes det er helt greit at folk får vite hvordan situasjonen er akkurat nå. Den er ikke hundre prosent. Så jobber vi jobber livet av oss for å få den så optimal som mulig, sier Bergersen til HA-TV.

Klikk på videoen for å få med deg hele intervjuet med Kent Bergersen. Hør også hvorfor John Anders Rise valgte å komme tilbake til HamKam.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke