26. jun
Abgar Barsom gikk ned for tellling etter å ha blitt skallet ned av Leonardo. I dag fikk svensken besøk av sin brasilianske fotballkollega på sykehuset.
 
Besøkte Barsom på sykehuset
HamKams Lars Tjernås og Leonardo besøkte i dag Abgar Barsom på sykehuset i Elverum.

Publisert: 25.aug.2008 13:00
Oppdatert: -

HAMAR: Det var i søndagens eliteseriekamp mellom HamKam og Fredrikstad at Barsom gikk i bakken etter å ha blitt skallet ned av HamKam-spiller Leonardo.

Den brasilanske spissen hevder selv at hendelsen var et uhell og ikke noe han gjorde med forsett. I dag tok spilleren og sportssjef Lars Tjernås turen til Elverum sykehus hvor Barsom er lagt inn med kraftig hjernerystelse.

- Han satte pris på besøk
- Vi besøkte Barsom for å gi uttrykk for to ting. For det første at vi beklager hva som skjedde og for det andre for å ønske ham god bedring. Barsom selv var i god form og ga uttrykk for at han satte pris på å få besøk og at han anså seg selv som ferdig med saken, sier Tjernås til h-a.no.

- Jeg må berømme hans måte å reagere og vinkle denne saken på, legger Tjernås til.

Tjernås sier nå at HamKam ser seg ferdig med saken.

- Vi velger å stole på Leo når han sier at han ikke gjorde dette med forsett, men det aller viktigste med denne saken er, og har vært at det skal gå bra med Barsom, sier Tjernås.

Politianmeldelse
Fredrikstad gikk ut etter episoden og sa de vurderte å politianmelde Lenoardo for episoden. Lars Tjernås og HamKam velger å ikke forholde seg til det.

- Jeg forholder meg ikke til det i det hele tatt. Det er Fredrikstads nærliggende, sier Lars Tjernås.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke