22. jul
 
Best mot de beste
HamKam - Midt-Jylland 1-2 Juniortrener Kai Kristiansen så sitt HamKam-lag gjøre sin beste JET-prestasjon mot et meget sterkt Midt-Jylland onsdag. - Det er i de andre kampene vi har feilet, mener han.

Publisert: 17.jul.2008 06:00
Oppdatert: -
OTTESTAD: HamKam gikk på sitt tredje tap i årets JET mot Midt-Jylland onsdag.

- Ingen hadde forventet at vi skulle vinne denne kampen, sa Kai Kristiansen etter 1-2-tapet.
Men det var i denne kampen juniorgrønnbuksene var nærmest å ta tre poeng.
Etter sju minutter satte Lasse Elseth inn den første HamKam-scoringen i årets JET. Både før og etter målet, spilte HamKam meget godt mot gruppelederen. De våget å holde på ballen, og flyttet laget opp i angrepene. Det var en mangelvare i de to andre kampene.
- I dag er vi veldig fornøyde med angrepsspillet i førsteomgang. Jeg synes vi gjorde en god match, og det er den beste vi har spilt i denne turneringen, sier HamKam-treneren.
Midt-Jylland utlignet etter 19 minutter, men HamKam hang fortsatt med. Så ble Lars Erik Wien utvist etter en unødvendig felling. Så var det bare et lag på banen. Danskene kjørte den siste halvtimen, og det var etter hvert ingen tvil om hvem som skulle vinne. Men de ti resterende HamKam-spillerne skal ha skryt for innsatsen de gjorde.
Også i de to andre kampene har HamKam vært med og knivet om seieren. Skulle det ha blitt avansement, måtte de ha vært mer effektive mot Reading og Tromsø.
- Det er de to kampene vi er skuffet over. Der hadde vi muligheten til å vinne, men vi klarte rett og slett ikke å score. Jeg vil ikke si vi har hatt uflaks, men jeg kan heller ikke si vi har vært heldige, poengterer Kristiansen, og legger til:
- I dag synes jeg vi gjorde en meget god match, men jeg skulle ønske vi hadde gjort det i de andre kampene også.

fotballfakta
terning 3
HamKam - Midt-Jylland 1-2 (1-1)
OTTESTAD: Tredje kamp i JET, gruppe E.
HIAS kunstgress.
Om lag 100 tilskuere.
Mål: 1-0 Lasse Elseth (7), 1-1 (19), 1-2 (61).
Gule kort: HamKam: Fredrik Johansen, Aleksander Bakken, Kjetil Martinsen.
Rødt kort: Lars Erik Wien.
HAMKAMs LAG (4-4-2): Tor Torgersen - Fredrik Johansen, Aleksander Bakken, Tåle Strindler, Joakim Johansen - Fredrik Haave Andersen (Håkon Aalmen fra 56.), Mats Kristiansen, Lars Erik Wien, Christoffer Snekkervik - Lasse Elseth (Nicklas Myhre fra 73.), Kjetil Martinsen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke