22. jul
SAMARBEID: HamKams Beate Johnsen og Dragons' Maren Stensby gleder seg over samarbeidet med de to klubbene. Foto: Mattis Røhne
 
Billettsamarbeid med HamKam og Dragons
HamKam og Storhamar Dragons prøver nå et samarbeid der folk kan kjøpe en felles billett til begge lags første kamp.  

Publisert: 19.sep.2013 04:13
Oppdatert: -

Storhamar Dragons får hockeybesøk av Stavanger Oilers i Hamar OL-Amfi lørdag, mens Briskeby er stedet når Sandefjord og HamKam skal kjempe om viktige 1. divisjonspoeng førstkommende mandag. Til disse kampene har klubbene nå blitt enige om å tilby folk en felles billett.
- Vanligvis koster det 140 kroner å se Dragons og 150 kroner å se HamKam. Vi vet vi har mange av de samme tilskuerne på kampene våre, og nå tilbyr vi folk en billett til begge kampene for 200 kroner. Det betyr at folk sparer 90 kroner, reklamerer Remo Jankåresønn Sjonfjell i HamKam.
- Det er mange områder hvor vi kan samarbeide, og blir dette en suksess, vil vi vurdere å gjøre det samme 19.- og 20. oktober også. Da spiller Dragons hjemme mot Vålerenga lørdag, mens vi får besøk av Fredrikstad søndag, sier Sjonfjell til HA-sporten.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke