19. jun
Vegar Bjerke er skadefri og håper å spille fra start mot Glimt. Her med et skuddforsøk i vårkampen som endte 0-0.
 
Bjerke vil være midtbanesjef
1. juli ble Vegar Bjerke operert i hælen, og veteranen har kun spilt én kamp i 3. divisjon etter det. Likevel håper han å være vikar for utestengte Aziz Idris sentralt på midten.

Publisert: 16.sep.2013 05:53
Oppdatert: 31.mar.2014 18:42

- Jeg kan bidra med en god porsjon rutine og balansere laget. Det siste blir veldig avgjørende mot Glimt, mener Bjerke som sammen med Håkon Aalmen kjemper om vikarjobben på midten.

34-åringen fra Moelv ble tidlig i vinter utpekt til Oddbjørn Lie sin midtstopperkollega. Da serien startet var Bjerke høyreback, i Truls Jevne Hagen sitt skadefravær. Nå er allrounderen aktuell som midtbanespiller igjen, og forbereder seg til en vanskelig, men morsom utfordring.

Bonuskamp

- Glimt er seriens klart beste lag, og jeg har hatt noen tøffe opplevelser på Aspmyra tidligere, innrømmer Bjerke som i farten ikke kan huske å ha vunnet i Bodø.

Så langt denne sesongen har Glimt vært fantastiske på eget kunstgress. 11 seirer av 11 mulig. 30 scoringer og kun fem baklengsmål på de samme 11 kampen,

Ingen andre lag har scoret mer og sluppet inn færre enn nettopp Glimt på egen hjemmebane.

- Dette er en ren bonuskamp for oss. Ingen tvil om at vi er underdogs, men det tror jeg passer oss perfekt, sier Bjerke som tror Kamma kan bli det første bortelaget som tar med seg poeng hjem fra Bodø.

- Vi var i perioder ganske gode mot Bryne sist, treningsuka har vært god og jeg håper HamKam er på vei tilbake til god og stabil form, sier klubbveteranen som forventer laget tar med seg den gode følelsen fra forrige helg.

Stabile Glimt

Så langt denne sesongen har stabiliteten til Bodø/Glimt vært i en klasse for seg.
Etter Glimt møtte Kamma 20. mai (0-0), vant Jan Halvor Halvorsen sine gutter 12 seriekamper på rad, før de tapte mot Hødd (1-2) forrige helg.

- Vi må ødelegge rytmen i deres spill. På sitt beste spiller Glimt hurtig og veldig god fotball. Det må vi sørge for at de ikke får mulighet til i kveld, sier Bjerke som gjennomførte ei lett økt på kunstgresset i Løten søndag kveld.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke